Kabokas 

 

 

INFORMATION OM UTSTÄLLNINGAR

 

Här kommer jag att informera om kommande utställningar i "Stockholms-trakten" och en länk finns nedan till resultat. Jag tycker det är roligt att så många redan nu ställt ut sina "Kabokas-hundar", och jag hoppas det blir fler i framtiden. Man ska inte se hundutställningar enbart som en skönhetstävling, utan det är ett bra tillfälle för hundens sociala träning. Det krävs att hunden har ett gott psyke och tålamod (gäller även hundägaren....). Den ska klämmas och kännas på av främmande människor, stå still uppe på ett bord, visa garnityret och gå hyfsat bra med sin förare. 

 

Kom bara ihåg att det är samma hund som ni har med er hem som när ni kom, oavsett om det har gått bra eller inte. Låt er inte nedslås av en mindre bra kritik, kom ihåg att det kan gå mycket bättre nästa gång. 

 

Hör av er till mig om ni är intresserade av att ställa ut er hund och vill ha lite tips och råd. Ringträning för intresserade kan anordnas - hör av er vid intresse!

2010 - Officiella utställningar anordnade av Svenska Gårds- och Vallhundsklubben, läs mer på www.sgvk.org

SKK-utställningar, läs mer på www.skk.se (klicka på verksamhet - kalendarium - utställning). Där kan ni läsa om fler utställningar anordnade av SKK.

 

 

Utställningsresultat